Полицаи пребиха семейство и госта им погрешка?!

Четирима цивилни полицаи са нахлули в дома на Айсел Мустафова в Кърджали в петък, малко преди полунощ, пребили семейството и гостенинът от Турция, а призори се оказало, че адресът е сбъркан, предадеБГНЕС. е оказало, че адресът е сбъркан, съобщи БГНЕС.
Айсел и съпругът й Сабахатин са бивши полицейски служители. Той и синът му Кадир са били задържани в областната дирекция на полицията в Кърджали и по-късно освободени.
Дъщерята Ширин е с контузия на главата, а днес се явила безуспешно на изпит в Пловдивския университет "Паисии Хилендарски".
Айсел Мустафова е подала жалба, както в полиция, така и до всички възможни институции.
Шефът на Областната дирекция на МВР в Кърджали комисар Тодор Терзиев е разпоредил проверка по случая. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.