В сряда казват кой ще замести Лъчезар Иванов ..

bnews.bg 

Като за първа година - добре.
Така може да се обобщи оценката на председателя на парламента Цецка Цачева за работата на 41-то Народно събрание в първата му година.
"Ще се поправим от недобре свършената работа и ще компенсираме занапред. Има неща, които са свършени добре, други - не толкова, но това е само първата година", заяви Цачева, цитирана от БТА. Председателят на парламента обаче отказа ясно да даде оценка на работата на НС, защото е колективен орган.
Относно скандала с бившия вече заместник на Цачева - , тя обясни, че
в сряда ще стане ясно кой ще бъде новият заместник-председател на НС,
след като Иванов си подаде оставката от поста.
Цачева обясни, че още не е запозната с доклада на временната комисия, която проверява друг скандален случай - с двамата депутати от ГЕРБ, чиито имена бяха замесени в поправката в "Държавен вестник". По думите и, ако се докаже вината на Светлин Тончев и Пламен Цеков, те категорично трябва да поемат отговорност.
А дали трябва да бъдат отстранени от ръководните си постове в парламентарни комисии, било въпрос на политическо решение.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.