Анкета: Става ли българският мъж?


Анкета: Става ли българският мъж?

Стартира първата по рода си национална кампания за проучване на сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж?“. Началото на кампанията бе дадено на в Борисовата градина в София, където на гражданите попълваха анонимни анкетни карти. Организатор на кампанията е сайтът www.pitat.me, съобщиха организаторите.
Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българския мъж. Освен за „силната половина“ от гражданите, имаше въпросници и за нежния пол. Дамите също оценяваха сексуалната мощ на българските мъже, а съпоставката на двете гледни точки се очаква да представи интересни резултати и несподелени истини. „Може ли и по колко може българскят мъж?“, „Добър любовник ли е българският мъж“, „Удовлетворява ли партньорката си“, „Обичайно с колко партньори поддържа сексуални отношения?“, „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?“ – това са само част от провокативните въпроси, които бяха искрено зададени и получиха отговор без цензура.

Над 800 души попълниха анонимната анкета през първите два часа от старта на проучването. По-смели и категорични в даването на мнението си бяха представителките на нежния пол. Сред една голяма част преобладава негативизма за способностите на българския мъж. Част от тях се изказаха отрицателно не само за сексуалното, но и въобще за битово отношение на мъжете и ги квалифицираха като арогантни, неспособни и пестеливи в емоциите си. Мъжете обаче попълваха анкетата с интерес и чувство за хумор. Повечето от тях твърдяха, че не са чували за секс-хапчетата и не ги ползват. На база първите попълнени анкети, от деня на пускането на сайта и в деня на самото събитие в София, част от изненадващите резултати са следните:

70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, а 75% от жените мислят точно обратното.Жените кръшкат повече от мъжете. Над 60% от жените обвиняват мъжете за „засечките„, а повече от 80% от мъжете твърдят, че проблема е при техните половинки.
Подобен тип допитване сред населението се провежда за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу, а дискусиите, свързани с нея са в много тесни приятелски кръгове или в краен случай с медицински специалист. Поддържайки мита за можещия български мъж, проблемът остава в сянка, а резултатът е цялостна дезинформираност на населението. Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Чрез провеждането на това проучване сайтът www.pitat.me отправя предизвикателство към българите, защото истинският мъж се познава по това, че може да признае проблемите си и да потърси помощ, когато се нуждае от нея.
Проучвания от подобен тип са изключително популярни в чужбина и са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми. Националната проучване „Става ли българският мъж?“ ще се проведе в редица големи български градове, но ще може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. След края на проучването през месец септември 2010 година, на интернет страницата, освен резултатите ще бъдат публикувани най-интересните и сензационни отговори.
Сайтът www.pitat.me ще провежда различни актуални допитвания в обществото, чиято цел е да ракрият различни обществени табута и да развенчаят социални митове. /БГНЕС ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.