Състезател по картинг от Пловдив загина на пистата "Дракон", шоуто край Калояново се отменя

Състезателят по картинг от Пловдив Даниел Кисимов загина вчера в първия ден от "Спийдшоу 2010" на пистата "Дракон" край Калояново. При тренировка за стартовете днес, без видима причина, неговият картинг е излетял от пистата и се е забил фронтално в предпазната стена от гуми.

При катастрофата Кисимов е счупил шиен прешлен и е починал на път за болницата. Заради трагичния инцидент шоу на пистата няма да има. Мероприятието ще се проведе в друг формат, само в събота, съобщава Дневник.

Входът ще бъде свободен, но всички дошли на пистата ще могат да почетат паметта на пилота, като предоставят дарение за семейството на Даниел. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.