Баща превъртя от безпаричие, закла 20-годишната си дъщеря ..

43-годишен мъж от Сливен уби дъщеря си заради липсата на пари и непрекъснати караници поради тази причина.

Сигналът за намереното мъртво тяло на 20-годишното момиче в къща на ул."Харамиите" е подаден в полицията вчера около 10.00 ч.  Трупът бил с разрязана шия, а до него криминалистите са намерили и ножа, с който Радосвета е била заклана.

Няколко чака по-късно полицаите са заловили убиеца - собственият й баща Николай  Петков. Той е задържан в района на долна лифтена станция край Сливен и е направил пълни самопризнания.

Преди да посегне на детето си, бащата е правил опит за самоубийство. Преди месец на поляна в местността "Рамануша" във вилната зона край Сливен е опитал да сложи край на живота си като се затворил в колата си, обгърнал е с ръце пълна газова бутилка и е отворил вентила й.

Тогава обаче случайни минувачи са го намери. Бил е закаран в болница без опасност за живота.

По-късно е диспансиризиран в психиатричното отделение, където е стоял на лечение десет дни. След това родителите на Николай отишли да живеят при него, за да го предпазят от самоубийство. В психиатричното отделение му е поставена диагноза "разстройство в адаптацията".

От полицията казаха, че е назначена нова психиатрична експертиза, която да даде отговор на въпроса дали Николай Петков е наказателно отговорен. Образувано е дознание по чл.115 от НК за убийство.

Николай се е развел със съпругата си само преди седмица и все още не бил взел документите от съда. Криминалистите предполагат, че раздялата с жена му е една от причините за психичното разстройство. Другата със сигурност са проблемите с малкия му бизнес, съобщава БЛИЦ. Петков имал кредит, който не можел да обслужва заради намалелите поръчки за неговия камион.

Погребението на Радосвета е насрочено за днес. Момичето ще бъде погребано в село Желю войвода, от където е майка й Маринка. Тя разбрала за смъртта на дъщеря си от чужди хора, тъй като родителите на доскорошния й съпруг не й казали. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.