НЛО вазира над Одринския регион и поема към България ..

Автор: Нахиде Дениз – за БНР от Истанбул© Снимка: www.photosight.ruЖители на селата Сараякпънар, Бююкисмаилче и Калкансьоют, които са разположени край българско-турската граница, твърдят, че снощи между 20.30 и 21.30 часа българско време видели голям силноосветен предмет в небето. Той се движел много бързо, преминал над селата и изчезнал от погледите им в посока към България.Твърденията предизвикаха голям интерес, от снощи в кафенетата, в домовете, по улиците на Одринския регион само това се коментира, съобщават местните медии.Кметът на пограничното селото Бююкисмаилче, което е на 20 км от Одрин, Емин Акгюн разказва, че с очите си видял светещото тяло, но то много бързо се изгубило от погледа."Отидох в кафенето и хората там разказваха същото", допълва той.След като светещото тяло прелетяло над селата, се разнесъл гръм като от паднала гръмотевица, но с по-различен звук. Селяните предполагат, че предметът е паднал на българска територия.А по думите на околийския управител на Лалапаша Джейхун Дилшад Ташкън веднага информирали за случая граничното поделение."Оказа се, че няколко войници също забелязали предмета. Взехме предпазни мерки срещу евентуални пожари", казва той.Местните власти предприели проверка на твърденията. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.