Мащабна акция пресече контрабанда на маркови облекла


Мащабна акция срещу контрабандата и разпространението на нелегални стоки проведе Агенция „Митници" в последните дни на април. При акцията е използвана специализирана техника за сканиране на товарни превозни средства.




Задържани са над 1500 броя облекла в нарушение на Закона за марките и географските означения и близо 4000 кутии нелегални цигари.



На 30 април при щателна митническа проверка, извършена от митническа мобилна група, в района на ГКПП Капитан Петко Войвода в полски камион са открити 7,2 кг недекларирани сребърни накити.



Камионът е пътувал транзитно през България към Словакия. При проверката на товарния автомобил са открити и 414 тениски, носещи световно известни марки.



В рамките на акцията е проверен и български товарен автомобил, извършващ вътрешна доставка на стоки - спортни облекла и дънки. Засечени са 1221 облекла, носещи световноизвестни марки, собщава News.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.