Борисов обяви: Цветанов ще е президент!

Цветан Цветанов ще е кандидатът на ГЕРБ за президент. Това обявява в интервю за в. "24 часа" министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде агенция КРОСС.
Само преди два дни премиерът намекна, че един от двамата вицепремиери ще се бори за президентския пост. Тогава и Цветанов и Дянков отрекоха това да е било обсъждано с тях. Социолози пък пророкуваха, че и двамата не пасват за президентския пост."Вбесих се на анализатори, които се упражняваха на мой гръб, че ще избягам от отговорност в президентските избори. Аз не бягам, останах кмет, докато си свърших работата. Сега ще остана премиер до края", заявява още Борисов.Той опроверга слухове, че около 13 май ще има ремонт на правителството и ще отстрани министъра на финансите Симеон Дянков и шефа на митниците Ваньо Танов заради спадналите приходи. "Това, че се карам заради спадналите приходи, не значи, че ще махам хора. На Дянков съм му възложил да намери нов, трети зам.-министър на финансите, който да отговаря лично за приходите", каза Борисов.Премиерът продължава да е против вдигането на ДДС, но решение ще се вземе в сряда след задълбочен анализ. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.