Яне Янев: В държавата се разчистват стари мутренски сметки


Криминалният посттоталитарен преход се изроди до такава степен, че на върха на държавата има разчистване на стари мутренски сметки. Това в момента е разчистване на сметки в застрахователния бизнес. Проблемът е, че мутрите са част от правителството и използват мутренски методи. Това каза в предаването „Неделя 150" на БНР лидерът на РЗС Яне Янев.

По думите му, българският ъндърграунд овладява държавата и си разчиства сметките. „Първият човек, които трябва да бъде извикан за разпит по случая с Алексей Петров, е Бойко Борисов - това е човекът, който е имал общ бизнес с Петров, трябва да се разбере генезиса", каза Янев.

Относно заявената от Петров подкрепа на РЗС, Янев коментира: „Всеки може да се афишира като наш симпатизант, могат да го кажат хора, които никога не сме искали да бъдат такива. Аз доколкото разбрах, той симпатизира на идеята ни за нова конституция и свикване на ВНС. Нашите симпатизанти вече са над половин милион, значи ли това, че сега те трябва да бъдат арестувани. Никога и по никакъв повод не съм имал общо с делата на Петров и негови бизнес партньори", заяви Янев, цитиран от КРОСС. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.