"Вървете си в Турция"! взриви сесия на ОбС в Кърджали


"Вървете си в Турция!" Този призив на общинския съветник от Кърджали Вячеслав Спасов  взриви атмосферата на сесия на местния парламент.

Съветникът, който е избран от листата на левицата, а в момента се определя като представител на партия "Атака", обвини мнозинството на ДПС в корупция, отстояване на лични интереси и действия в полза на съседна Турция.

Това пък разгневи мнозинството в местния общински съвет, като председателят му Сейфи Неджиб прекрати сесията.

Скандалът се разрази по време на обсъжданията на бюджета за тази година.

Очаквано съветниците от опозицията го атакуваха, докато кметът Хасан Азис го определи като рестриктивен и кризисен, съобщава БГНЕС.

"Бюджетният дефицит е в размер на близо 7 милиона лева, но за сметка на това в общинската хазна се очаква да постъпят 18 милиона лева", посочи Хасан Азис.

Тазгодишната рамка на бюджета е в размер на 40 943 000 лева, като 52% от тях са държавна субсидия. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.