Преврат в пловдивската община "Родопи" - ОбС е с нов председател


На проведената днес сесия на пловдивската Община „Родопи" бе освободена  от поста председател на ОбС  Величка Георгиева, съобщи човек на http://www.snews.bg/, присъстващ на събитието.

Превратът стана възможен след внесената подписка от 17 общински съветници с искане за отстраняването на Георгиева. Причината за искането им е поради несправяне на председателката на ОбС със задълженията й и системни пропуски в работата. Заради нея Община „Родопи" е с неприет бюджет за 2010 г.

Чрез гласуване остраняването на Георгиева от поста й стана първа точка от дневния ред на сесията. Това стана факт с гласовете на 18 съветници.

За председател на ОбС на Община „Родопи" с 22 гласа за, 4 против и 3-ма въздържали се беше избран Георги Цанков от партия „Новите лидери". ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.