Глобите от КАТ – в плик и по пощата


Глобите от КАТ да се получават като сметките за ток и парно, предлагат от "Пътна полиция".На провинилите се шофьори ще се пращат известия по пощата за нарушенията, които са извършили.
Причината е, че новите мобилни камери с радари засичат по 35 хиляди нарушения на ден.Огромният капацитет на устройствата обаче ще засипе КАТ с нарушения и съответно ще се образуват огромни опашки пред гишетата, оправдават се от управата на "Пътна полиция".
Затова обмислят как да разтоварят администрацията и съответно висенето за получаване на акта или фиша.За да стане това, камерите ще изпращат директно заснетите нарушения до софтуер, който ще пуска разпечатки с нарушението.
След като се изпрати по пощата, съответният нарушител ще има 45-дневен срок да се яви в КАТ, за да си плати санкцията.Ако това не се случи, провинилите се ще бъдат предавани на данъчните.
Те пък ще дават шофьорите на съдия-изпълнители, ако и при тях не постъпи плащане в съответния срок, съобщи Dnes.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.