Трактора с 10 тома обвинения

След 5-часово заседание съдът остави него и аверите му в ареста

.
Синият политик Едвин Сугарев: Петров взел пари, за да пусне Сретен Йосич
Алексей Петров е взел пари, за да организира освобождаването на сръбския мафиот Сретен Йосич. По-късно разделил сумата с тогавашния главен прокурор Никола Филчев и екс шефът на баретите Филко Славов. Това е разказал приживе прокурорът Николай Колев на синия политик Едвин Сугарев. Не съм им светил, но части от това ми бяха потвърдени и от бившият правосъден министър Антон Станков. Той ми разказа как му се обадил шефът на Софийския централен затвор, за да му каже, че са дошли баретите и искат да вземат Сретен Йосич и да го преместят в транспортния арест. Попитал го какво да прави, а Станков му наредил да вземат всички идентификационни белези на Йосич, включително и ДНК проба и да го транспортират с камионетката на затвора. Като допуснат баретите само да ескортират камионетката, но не и да влязат вътре. Именно това е предотвратило възможността той да бъде разменен по пътя, разказа Едвин Сугарев.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.