Станишев заграбил партийни пари за скъпа кола и дрехи


Служебен автомобил за 120 000 лева, пари за дрехи 12 000 лева, семинари и тим-билдинги на екипа му - 10 000 лева, командировъчни - 15 000 лева, служебни обеди и вечери - 7000 лева.

Това са само част от огромните харчове на лидера на БСП и бивш премиер на републиката Сергей Станишев, взети лично от касата на партията, информира kliuki.net. Разследване на негови опозиционери установило, че лидерът на столетницата ползвал касата на партията като своя лична. Оказва се, че само за последните три месеца Станишев е усвоил повече от 40% от бюджета на социалистическата партия само за свои лични цели и идеи.

"Това е разсипия! Срамно е регионални офиси на БСП да плачат за две кофи латекс, а лидерът на партията да обядва морски деликатеси в хотел "Москва" с екипа си, возейки се в кола за 120 000 лева", не сдържа емоциите си виден представител на червената династия.

По думите му, тази гавра на Станишев трябвало да му струва главата, а деянието му да бъде дадено на прокуратурата, съобщи HotNews.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.