Убиец избяга от варненския затвор

news.bg

Убиец, излежаващ доживотна присъда без право на замяна, днес е успял да избяга от Варненския затвор, съобщи пресцентърът на МВР.
Малин Бориславов Крумов е изключително опасен и агресивен - предупреждават от полицията.
Той е известен с прякора Маце, излежавал e доживотна присъда за убийството на македонеца Орце Коруновски през септември 2002 г.
По първоначална информация затворникът е прескочил оградата на затвора.
Няма информация дали беглецът е въоръжен. Всички входно-изходни пътни артерии на Варна са блокирани.
Крумов е висок около 180/85 см, с мургав тен, удължено лице, чуплива дълга черна коса, вързана на плитка.
Видимо е на възраст 35-40 години.
В момента на бягството е бил облечен с черно яке с червени кантове на гърдите и ръкавите, с тъмен анцунг, обут с маратонки и с тъмна плетена скиорска шапка.
Обявен е за национално издирване, МВР моли гражданите, които имат информация за издирвания, да я съобщят в най-близкото поделение на МВР, или на тел. 166, като анонимността им е гарантирана.
Припомняме, Крумов бе е осъден в началото на юли 2008 г. Останалите трима подсъдими за убийството на македонеца - Венко Агонцев, Димитър Викентиев и Карамфил Карамфилов са оправдани поради липса на мотиви. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.