Благотворителен коледен пазар ще бъде отворен днес и утре в столицата ..



Автор: БНР
Благотворителен коледен пазар с ръчно изработени сувенири на Движението на българските майки ще бъде отворен днес и утре в столицата. Събраните средства ще отидат за наемането на допълнителен персонал за дома за медико-социални грижи "Св. Параскева" в София, съобщи за "Хоризонт" Росица Букова от Движението на българските майки.
"Миналата година седемте хиляди лева, които събрахме, вече са превърнати в 40 броя детски креватчета и матраци в пернишкия бебешки дом. Специално звеното в София работим с няколко дома постоянно. Бебешкият дом "Св. Параскева" е мястото, което ние посещаваме от четири години и преди две години коледният ни базар беше насочен за там, с парите от който ние сменихме дограмата на първия етаж. Всъщност постоянните ни посещения и разговори с директорката доведоха до това ни решение, че всъщност децата в момента имат нужда от грижа, не от нещо чисто материално, дългосрочно, а единствено и само от внимание и грижа, така че те да могат да растат здрави", заяви Росица Букова.
Коледният базар ще бъде във фоайето на Модерен театър в столицата и ще приключи утре в 19.00 часа с концерт на финалисти от "Мюзик айдъл".
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.