Политик уби човек..

Борислав Великов размаза с аудито си "Москвич"


Бившият шеф на парламента Борислав Великов уби с колата си човек на пътя при свиреп челен удар. Трагедията стана вчера между "Илиянци" и Требич край София. По първоначални данни виновен за катастрофата е Великов. Колата "Ауди А6" на политика внезапно навлязла в насрещното платно и се забила в идващия оттам "Москвич". 42-годишният шофьор на руското возило загинал на място. Отворилите се въздушни възглавници спасили Великов. Той е в "Пирогов" без опасност за живота. Друг ексшеф на парламента - Огнян Герджиков, дойде да види приятеля си в болницата. Великов не е хапвал нищо от 2 дни. Вероятно му е прилошало и е загубил контрол над колата, каза Герджиков.
Милена Минчева
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.