БСП се оттегля от парламентарните комисии, ако отстранят Масларова..


Позицията на парламентарната група на БСП по отношение на Емилия Масларова остава непроменена и дори ще бъде още по-твърда, ако парламентът вземе решение за отстраняването й от председателския пост на комисията по социална политика. Това каза на пресконференция в Шумен народният представител от левицата Димитър Дъбов, предаде БТА.
Дъбов допълни, че ако парламентът подкрепи искането на "Синята коалиция" за свалянето на Масларова от председателския пост, депутатите от БСП ще напуснат ръководството на всички парламентарни комисии.

През миналата седмица представителите на левицата напуснаха председателския съвет на парламента. Народното събрание отложи за тази седмица гласуването на предложението за отстраняване на Масларова от председателския пост заради започналата срещу нея прокурорска проверка.

"Не е допустимо председател на парламентарна комисия да бъде отстраняван заради недоказани и необосновани твърдения и групата на БСП няма да промени позицията си по случая", заяви по този повод Димитър Дъбов. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.