Депутатите веднага ги обсебва рогатият..


Парламентът е построен върху позорното гробище


"Както и да се гиздят нашите избраници, докато парламентът не се премести на друго място, нищо добро не чака страната ни" - това пък коментират вече 20 години родните екстрасенси. Според тях демократичният преход у нас все още не е свършил, защото политиците щом влязат в сградата на Народното събрание, стават като обсебени от рогатия. Проверка в историческите извори показва, че парламентарната сграда, в която в момента заседават депутатите, се намира в района на две стари гробища. Под парламента има римско гробище от V-VI век след Христа. То се намира откъм източната стена, където е кабинетът на парламентарния шеф. Паметливи изтъкват още, че сградата на НС е строена в края на т.нар. позорно гробище, в което през XVIII - XIX век турците са погребвали бандитите и престъпниците на София.
"Бойко Борисов хубаво изгони червените дяволи от Министерския съвет, но гробището не може да премести. Та за това да отива по-скоро в нова сграда", казва маг Зорница. Тя припомни един прелюбопитен детайл от смяната на караула в Министерския съвет.
Преди церемонията по предаването на властта викарият на Софийския митрополит дядо Йоан прогони злите духове от "Дондуков" 1 и освети сградата, за да започне новото правителство на чисто. На церемонията по предаването на щафетата първи взе думата Станишев и обеща ексминистрите му да помагат на новите си колеги. След него премиерът Борисов започна словото си, но микрофонът му изненадващо се повреди. "Борбата с тъмните сили тепърва предстои", разчете в техническия срив поличба маг Зорница.
Последните изследвания на Стария континент сочат България като една от страните, в които вярата в свръхестественото е на особена почит. Заради това или поради изконната черта да си завиждаме, но българите се солим с магии и клетви като за световното.
Любомир Старидолски/standartnews ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.