Мадона кацна без любимия..

Гардове тарашат феновете, бира се пие на корем


Яман Окур, танцьорът от трупата на Мадона, бе разконспириран от "Стандарт". Той отмаряше с тълпата в Борисовата градина около 18 ч, седнал до едно дърво при пързалките. Той любезно се снима с репортера на вестника и обясни, че Мадона отлита тази нощ, а танцьорите й - утре сутрин. Те са отседнали в "Шератон". Имаше вероятност да се включат и в афтърпартита след концерта.
На велико преселение на народите приличаше стадион "Васил Левски" и околностите му вчера привечер. Стотици фенове трескаво търсеха своя вход, оглеждайки се да не загубят приятелите си. Бременни напираха да влязат с електронни билети, чужденци безуспешно се опитваха да разберат къде е секторът им. Целият район бе осеян с капачки от бутилки за минерална вода и всякакви други боклуци. Гардовете караха хората да отварят бутилките с вода, да хвърлят пластмасовите капачки и чак след като се изпълнеше тази задължителна процедура ги пускаха на стадиона.
Жените гардове със сериозни физиономии внимателно претърсваха дамските чанти, а мъжете тършуваха внимателно господата.
Уау, каква сцена, възкликваха всички, щом прекрачваха прага на стадиона и поглеждаха от високото. Тя е с внушителни размери и огромно "М" от двете страни на декорите. Съоръжението приличаше на гигантски полилей. Разносвачи на бира предлагаха на жадните да обърнат по една за настроение и като средство против жегата, а над 60 химически тоалетни бяха готови да обслужват нуждите на закъсалите зрители. Мадона е пристигнала със сигурност с Лурдес и двете си осиновени деца, твърдя информирани. Нейно величество дойде странно защо без любимия си. Говори се също, че веднага след шоуто тя ще отлети за Тел Авив. В Израел я очакват два концерта, с които ще завърши европейското й турне.
Български знаменитости също прииждаха към стадиона, слети с тълпата. Музикантът Дани Милев се появи в компанията на две дами, Графа влезе с жена си, а Йоана от "Дийп зоун Проджект" пристигна с цялата банда.
Боряна Колчагова ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.