Вежди Рашидов: Хората в Кърджали преодоляват страха ..


Хората в Кърджали преодолявали страха, това заяви вчера в града министърът на културата Вежди Рашидов.

Той е на тридневно посещение в областта, за да благодари на хората, които на 5 юли гласували за ГЕРБ. Той поясни, че по време на кампанията хората не са смеели да отидат при тях.”Сега хората сами ме спират, разказват ми проблемите си с надежда те да бъдат решени”, поясни той. Жителите от село Перелик се жалвали на министъра, че имат готова книга за историята на селото, но нямат пари, за да го издадат. Рашидов обаче щял да даде 1500 лева лични средства за публикуването на книгата.

Ремонтират два моста в София

В понеделник започва ремонт на моста на бул. „Андрей Ляпчев". Обхватът на ремонта включва по около 30 м от двете страни на моста, съобщават от пресцентъра на Столична община. На 25 август започва ремонтът на надлез по ул. "Адам Мицкевич" при Бакърена фабрика. Надлезът премества жп линията София - Кулата и локални пътни връзки и свързва северните и западните части на София, като осигурява единствената пряка транспортна връзка между районите "Люлин", "Илинден", "Връбница" и "Надежда".

Глобиха зъболекари, "правели" пломби на извадени зъби

Пломби на извадени зъби е едно от най-сериозните нарушения, установени при проверките на дейността на 31 варненски стоматолози. Това съобщават от районната здравноосигурителна каса. Нарушението е било засечено при сравняване на зъбния статус на произволно избрани 50 пациенти от практиката на всеки проверен лекар по дентална медицина, които са посетили в две последователни години стоматолога си. Само една от проверените 31 практики била изрядна./novinar.net

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.