Валери и Николета се разделиха

Най-одумваната светска двойка у нас – Николета Лозанова и Валери Божинов от няколко дни не живее под един покрив. 
Новината бе потвърдена от приятели на двамата, а те самите отказват коментар.
Според запознати Валери и Николета са се разделили преди десетина дни след като манекенката спретнала грандиозен скандал на футболиста. Тя му поискала сметка защо не се прибира навреме и защо непрекъснато по телефона му го търсели непознати девойки. Това, разбира се, ядосало Валери и той си събрал багажа и напуснал общото жилище. В момента той живеел напълно сам и се е върнал към ергенските си навици. Пред приятели пък футболистът споделил, че му е дошло до гуша от капризите на Николета и имал нужда да си отдъхне от нея.

Очевидно плеймейката не скърби много за известния си съпруг, тъй като веднага след като се изнесъл от къщи заминала за Слънчев бряг на почивка. Малко преди това тя била забелязана в обятията на друг мъж. Оказа се, че новият й ухажор е бившото гадже на Преслава – Цветелин Маринов. /БЛИЦ
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.