БСП събира електората си в "Ден на гнева"

И тази година първомайският протест на левицата ще мине под мотото: "Първи май – Ден на гнева".
Червената проява е насрочана за утре на пл. „Народно събрание“, като от "Позитано" 20 се надяват в похода им да участват хиляди леви симпатизанти.
От 11.00 часа на площада ще започне протестен митинг, на който лидерите на БСП ще изразят волята на трудещите се за едно по-добро бъдеще, за изход от кризата, икономически растеж, нови работни места и по- високи доходи в България.
"В Деня на гнева българите имат възможност да покажат и червен картон на управляващите от ГЕРБ", твърдят социалистите.

На площада червени младежи пък ще организират акция: "Бюджет та дрънка. Да помогнем с последните си жълти стотинки на министър Дянков да върже бюджета".

Около 12.00 часа участниците в митинга ще се включат в протестно шествие, което ще започне от пл. „Народно събрание“, по бул. „Цар Освободител” до лятната естрада в Борисовата градина, където ще бъде отбелязан празникът на в. „Дума“ и левия печат./dnevnik
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.