СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

Глупостта,наглостта и простотията на партийката "Атака" днес достигнаха апогея си,в стремежа си да забавят собствената си агония и да привлекат някой друх избирател.
Нападнаха и биха мирно молещи се мюсюлмани ,пострадаха и полицаи.

На Болен С. му пречел воя на високоговорителите на джамията,нима не се чуват и звука на камбаните от църквите,молитвите на евреите от Синагогата?Всеки има правото да изповядва религията си.В кой век живеем,каква държава сме ние? Един болен човек ,на който явно лекарствата му не помагат за психичното му заболяване или е предозирал други упойващи средства-да скача от трибуната на парламента и да заплашва министри,полиция и депутати,да слага ултиматуми.
Управляващите така ли не разбраха,че трябва да се оттърват от подкрепата на Болен ,да съдействат за лечението му,само биха спечелили,дори подкрепата на другите парламентарни групи.
Срамувам се,че живея в страна,в която няма толерантност,че сме страна от европейския съюз ,в която се пролива кръв и шепа лумпени/явно на заплата към партийката Атака/,разкарвани с автобус от град на град да нарушават мира и законите на цяла държава.
На мен не ми пречат съседите турци,с които празнуваме и нашите и техните празници,прекрасно се разбирам с колежката си арменка,нито пък имам против мирните евреи.
Писна ми да ми внушават кое е правилното,всички сме българи и Бог е един! ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.