Жива изгоря в дома си жена

По същото време намериха труп на мъж самоубиец
40-годишна жена е открита изгоряла в апартамент на ул. "Найден Геров" в Габрово тази сутрин. По същото време пред отсрещния блок на ул. "Селимица" е намерен труп на мъж, съобщиха от полицията. Според първоначалната информация вероятно е скочил от тераса на сградата.
Около 7,30 часа на спешния телефон позвънила габровка, която съобщила, че чула силен гръм в съседния апартамент и вероятно има пожар. Не знаела дали има хора в жилището. Специализираните екипи се отзовали на сигнала. След потушаването на пожара е открита обгорялата жена, а прозорците на помещението били счупени. Най-вероятно се касае за взрив на газова бутилка, но конкретните причини за пожара все още се изясняват.
По същото време пред съседния блок е намерено тялото на 64-годишен габровец. Предполага се, че е самоубийство.
В момента на мястото на инцидентите са прави оглед. Работи се по различни версии, като не се изключва вероятността да има връзка между двата случая. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.