Има ли Дядо Коледа в министерствата и какви бонуси раздава?

След като депутатът от СДС Михаил Михайлов разгласи информация, че Дядо Коледа се е настанил не само в АПИ, а обикаля и в други министерства, от Синята коалиция настояват министрите да кажат има ли Дядо Коледа в министерствата и какви бонуси са изплатени.
"В МОСВ през цялата година са раздавани бонуси на калпак, само за централната администрация там те са в размер на 768 655 лева, а за периода септември 2009 година - декември 2009 година допълнителното материално стимулиране пак за централната администрация на министерството е в рамките на 464 хил. лева, което представлява 45% от планираните средства", допълни Михайлов.
Сините искат министър-председателят Бойко Борисов да направи публични всички допълнителни плащания в държавната администрация и от ГЕРБ. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.