Застреляха трима българи в Португалия

Трима български имигранти бяха застреляни край португалския град Алжущрел, в южния окръг Бежа, съобщава в сайта си в. "Диариу де нотисиаш".
Телата на двама мъже и една жена, на възраст между 30 и 40 години, били открити вчера сутринта до микробус, спрял на 700 м от най-близкото шосе. На тях се натъкнал случайно местен земеделец, който незабавно извикал полицията.
Според първоначалните данни от започналото разследване жертвите били имигранти от България, установили се в района на Палмела. Разследването било затруднено от дъжда, който валял през целия ден и унищожил някои важни улики като следи от автомобилни гуми или отпечатъци от стъпки.

Източник от полицията заявил, че тройното убийство може да е свързано с дейността на мафиотски групи, свързани с трафик на хора от Източна Европа.
Имената на убитите засега не се съобщават. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.