В кои стани си струва да се имигрира?

Тайланд е страната, която най-много си заслужава за имиграция, показа годишната класация 2010 на HSBC. Второто най-добро място за имиграция е Канада, а трета е Бахрейн.
Проучването на компанията е осъществено сред 4 100 имигранти от 100 държави, като една от целите му е да определи защо хората напускат родните си страни и какви да са ползите, които извличат от това.
Като основна причина за имиграцията повечето посочват, финансовият фактор. „Проучването показва значението на по-високите заплати при избора на място, където да се работи и живее", коментира изпълнителният директор на банката Ник Уинзор.
57% от хората напускат родината си именно в търсене на по-добри професионални възможности и по-добър стандарт на живот. В това отношение най-добри възможности дават Саудитска Арабия, Катар и Русия, но те губят точки по показателя „качество на живот".
Обратно- най-добре се живее в ЮАР, Испания и Франция, но възможностите за високи доходи там са по-ниски.
Най-лесният преход за имигранти при настаняването им в друга държава предлагат ЮАР, Канада и Тайланд.
В дъното на класацията попаднаха страните от БРИК- Бразилия, Китай и Индия, както и Близкия Изток. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.