Пускат топлото в София, идвал студ

Столичани трябва още днес да отворят вентилите на радиаторите си,
защото Софийската топлофикация започва да пуска парното поетапно, съобщиха от дружеството.
Парното се пуска във връзка с предстоящото понижение на външните температури,
обясняват от "Топлофикация София ЕАД". В четвъртък ще бъдат включени детските градини, училища и болници, които още не са отоплени, а от петък започва включване на отоплението  в жилищните и административните сгради.
Очаква се поетапното пускане на парното да приключи в целия столичен град до седмица.
През уикенда ще бъдат осигурени дежурни екипи в четирите топлорайона на София, уточняват от "Топлофикация".
Дружеството дава възможност за избор на клиентите, които желаят включване на отоплението на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.
Освен, че хората трябва да отвъртят вентилите си, полезно би било да проверят и дали дисплеят
на електронните уреди за дялово разпределение светят или са угаснали. При втория случай трябва да повикат представител на фирмата-топлинен счетоводител, която обслужва сградата.
В прессъобщението си дружеството благодари на гражданите, които са намерили време и пари да си платят сметката за парно за изминалия сезон и напомнят, че трябва да бъдат преустановени всички ремонти по инсталацията в апартаментите. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.