Бойко и Дянков баджанаци?

Симеон Дянков е пред развод с американската си съпруга, след като публично лъсна изневярата му с неговата съветничка Ирина Велкова. Законната половинка Каролин Фройд обмисляла да разтрогне брака и стягала куфарите за Щатите. 

В същото време финансовият министър помага на Ирина да обзаведе чисто новия си апартамент. Наскоро пък я заведе на скандален 20 дневен воаяж в Китай, маскиран като „визита с държавно значение“. Двете гълъбчета овършаха лъскавите хотели в Пекин, Шанхай и Хонконг на гърба на данъкоплатеца. 

Оказва се, че въпросната Ирина има богат опит из креватите на видните ни държавници. Така поне редят зловинари като разпространяват подвизите на апетитната брюнетка. Според упоритата мълва преди да се кротне при финансист номер едно на България, съветничката е завъртяла главата  и на неговия шеф-премиера Борисов. „Това не е тайна за никого в кабинета, Бойко и Дянков са баджанаци“, добавят служител от кабинета.
http://dnesiutre.com ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.