Общинар от Варна е намерен мъртъв с 24 прободни рани

33-годишният варненски общински служител Петър Четников е намерен мъртъв в банята си с 24 прободни рани, съобщиха за Дарик от Районната прокуратура морската столица. Трупът на чиновника е открито през нощта в събота около 2:30 часа от съпругата му, която е подала сигнала в полицията.В банята е открит кухненски нож, а раните са били по цялото тяло на Четников.

Окончателните резултати от аутопсията трябва да станат ясни до края на седмицата, заяви говорителят на Районната прокуратура Валя Алексиева. Тя добави, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Петър Четников е шеф на дирекция „Обществен ред и контрол" в районно кметство „Владислав Варненчик". Наскоро е сключил брак със съпругата си, която е бременна в петия месец. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.