ВИДЕО:ГРЪМНАХА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ОТ АТАКА Юри Галев

Простреляха футболния бос Юри Галев


Скандалният бос на футболен клуб "Рилски спортист" и общински съветник от "Атака" Юри Галев е бил прострелян на пътя между курорта "Боровец" и с. Бели Искър.

Той е приет в “Пирогов” с опасност за живота. Според първоначалната информация по автомобила на Галев, е стреляно с автоматично огнестрелно оръжие. Пострадал е и шофьорът на бизнесмена.

Още през 90-те години досието му започна да се пълни с множество криминални прояви- побои и стрелби.бнт / Бг Таймс

Още:


timesbg — January 31, 2010 — Общински съветник от "Атака" преби двама души в Боровец /

Общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи пребили двама души от охраната на лифта на Боровец, защото не пускали сина му да се качи без билет. Полицията в Самоков издирва Галев старши, за да го задържи. Повече по темата от Рада Домусчиева.

Побоят е станал малко след 18.00 часа на пропускателното устройство на лифта Мартинови бараки на Боровец.

"Цялата работа се касае за 17 лева, което е нощната тарифа за каране, за 17 лева", каза Добри Александров, ръководител на звено "Лифтконтрол".

Видеокамерите са записали как Юрий Галев младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта. Записали са как бащата Галев и компанията му пристигат и нападат охранителите. Битите момчета с в болницата в Самоков и са подали жалби за побоя.

"От побоя имам синини по лицето, травми по главата, нанесени щети и тук едното ребро ме наболява, но не е нещо счупено, това е нанесеното. Снощи колегата ни ни пусна, след това дойде баща му с човека, първо нападнаха Ванката, разби пропусното, нападна моя колега и аз скочих да ги разтървавам, налагаха ни, аз се отбранявах и се предпазих, впоследствие разбрах от колегите, че бил Юрий Галев", разказа Христо Маринов.

"Дойде младо момче, искаше да му отворя служебния вход, той отказа да си купи билет, каза че миналата година не е плащал и тая година няма да плаща, вдигна телефона и след три четири минутки изскочиха, разбиха го, почнаха мен, включи се и третият колега. После разбрахме, че това бил Юрий. Каза „Не, че не мога да си купя карта, но не искам", спомня си Атанас Стефанов.

- Колко човека те биха теб?
- Пет-шест човека.
- Как те биха?
- Предимно ударите са ми в тила - по главата. Те отидоха на паркинга, дойдоха полицаите, казаха им две-три думи и си тръгнаха. Полицаите не ги задържаха.

От полицията в Самоков издирват Галев старши заради побоя, търсили са го и в родното му село, но не обясниха защо снощи не са го задържали.

Галев не отговаря на мобилния си телефон. Това не е първият побой в биографията му. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел Рила и открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събра 156 гилзи от пода. Оправдан е защото автоматът бил играчка.
Бг Таймс ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.