Баща продаде сина си онлайн

investor.bg 

Мъж от централната провинция Хубей е продал двегодишният си син на семейна двойка от Пекин през април миналата година, след като е пуснал обява за детето онлайн, съобщава изданието Beijing Times.

Мъжът, който е представен само като „Лу“, е продал детето след като се разделил с майка му и решил, че няма нито пари, нито време, за да го отглежда.

В последствие обаче бащата съжалил за постъпката си и след като се събрал с майка на детето през юни миналата година, обвинил двойката от Пекин в трафик на деца и изискал полицията да му върне сина.

След като направил проучване, съдът в Пекин обвинил Лу, че е изоставил сина си, и го осъдил на шест месеца затвор и една година пробационен период.
Двойката от Пекин също била разпитана от съда, но хората не виждали нищо нередно в това, че са искали да отгледат едно нежелано дете.

Съдебните власти разпоредили детето да бъде върнато на родителите си, а сумата, срещу която е било продадено, е била конфискувана от властите.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.