40 часа нон-стоп музика от 2 до 4 юли,с.Кътина, София, България - HMSU представя Летен Дръм и Бас Фестивал на открито 2010

mono.bg 

40 часа нон-стоп музика от 2 до 4 юли,с.Кътина, София, България - HMSU представя Летен Дръм и Бас Фестивал на открито 2010



За десетото юбилейно издание на Open-Air Drum'n'Bass Summer Festival  тази година,H.M.S.U. ще обогатят родната сцена с най-актуалното от дръм енд бейс музиката от изминалата година.
Мястото е отново софийското село Кътина от 2 до 4 юли. И тази година ще има организирани охраняема парти зона, културни и спортни активности, място за къмпинг, добре подсигурен бар, безплатен паркинг и др. Към програмата на събитието ще бъдат прибавени още над 30 изпълнители от България и цял свят, музиката отново ще свири над 40 часа.

За събитието ще гостуват над 20 чуждестранните госта, сред които: Hazard /Playaz, Ganja :: UK/, Nicky Blackmarket /UK/, MC Eksman /UK/, Big Bud /Soundtrax, GLO :: UK/, The Sect /Offkey, Freak :: UK/, C4C /Cause 4 Concern :: UK/ и Syze /Culture Assault :: USA/.

Със специално подготвени сетове на сцената ще излязат и артистите на H.M.S.U. артистите Konspirator, EXo, Mocks, acidtrip, Targy и Ogonek.

Потвърди участието си на фестивала любимецът на Българската публика - SPOR /Англия/. На фестивала ще можете да чуете още и ветерана Nicky Blackmarket /Англия/ - собственик на най-големият магазин за плочи в Лондон, както любимецът на DJ Hype /Агнлия/ и машина за фънки днб бийтове – Hazard /Англия/. Лекция по селекция от мелодичен дръм енд бейс ще изнесе самият Big Bud /Англия/, докато мрачнaте страна на басса ще бъде поверена в ръцете на момчетата от С4С /Англия/ и The Sect /Англия/ и не на последно място от собственика на Lifted - Chris Renegade /Англия/.


УЧАСТНИЦИ:

SPOR / Lifted Music :: UK /
SPOR е талантлив млад продуцент от Англия, познат по света с изключително техничните си и раздвижени творби. Успял да разработи свой собствен новаторски стил, през послдените няколко години SPOR издава плочи за реномирани лейбъли като Renegade Hardware, Subtitles, Moving Shadow и много други.
В България SPOR е добре познат от предишните му две участия, които го затвърдиха като любимецът на българската публика.

HAZARD / Playaz, Ganja :: UK /
Ди джей сет от любимеца на DJ Hype, гостувал вече по покана на HMSU за едно от най-успешните клубни събития през 2008. С участието на друг познайник – MC EKSMAN.

NICKY BLACKMARKET / UK /
Доайен в областта на дръм енд бейс музиката, собственик на BM Records и активен още от началото на 90-те. Победител в категория „Най-добър oldskool селектор“ на последните награди на английското ДНБ общество.

CHRIS RENEGADE / Lifted Music :: UK /

BIG BUD / Soundtrax, GLO :: UK /
едно от легендарните имена на световната сцена, познат още от Progression Sessions изданията на LTJ Bukem. Останал в сърцата на феновете като гост на HMSU от Дръм и Джаз. Майстор на мелодичния дръм енд бейс, в България ще представи новия си албум.

CAUSE 4 CONCERN / Cause 4 Concern, Virus, Timeless :: UK /
Формацията е позната с постоянство в авторските си издания от 1999 до сега. Недвусмислено допринася за оформянето на облика на текстепа в наши дни.

THE SECT / Offkey, Freak :: UK /
С плашещо име и музикална селекция, английското трио си проправя звук през мрачните музикални хоризонти на световната сцена като вече разписа издания за някои от най-силните лейбъли и не изглежда да се уморява.

SYZE / Culture Assault :: USA /
Чаровната дама с български произход, която набра през последните години популярност в световен мащаб.


MC EKSMAN / UK /
Победител в категория “Най-добра лирика” на последното издание на престижните музикални награди на английското ДНБ Общество.

COOH / Position Chrome, H.M.S.U., BG /
KONSPIRATOR / H.M.S.U., BG /
MOCKS / H.M.S.U., T-Free, BG /
OGONEK / H.M.S.U., Metafiziq BG /
ACIDTRIP / H.M.S.U., BG /
TARGY / H.M.S.U., BG /
EXo / H.M.S.U., Mirizma, BG /
Предстои обявяването на още артисти.

Билети се продават на следните места:
4:20 Shop (ул. Пиротска 61), Vision (бул. Мария Луиза 55), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a), BreakPoint (ул. Гурко 72), BreakPoint (Мол "The Boulevard" Младост 1A) и онлайн на www.ticketpro.bg 
Възрастово ограничение 18+.
Билетите са в продажба на цена от 30лв., а на вход – 40лв. Билетът само за втората вечер ще струва 30лв.


Любопитно:  На наградите за дръм енд бейс музика и култура провели се в Бирмингам  Nicky Blackmarket беше избран за "Най-добър олд-скул селектор", МC Eksman взе статуетката за "Най-добра лирика" сред майсторите на микрофона, а Hazard и SPOR се наредиха на престижното второ място в категория "Най-добър DJ" и "Най-добър DJ в тежият днб".
Всичките те ще бъдат гости на фестивала край Кътина тази година.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.