Капан за Дянков

Стенограма от Президентството подпали нова война


Капан за Симеон Дянков заложи президентът Първанов на "Дондуков" 2. Държавният глава пусна пълна стенограма от разговора им без знанието на събеседника си. Това подпали нова война между институциите.
Първанов прие финансист №1 по негова молба. Двамата трябваше да се помирят след участието на Дянков в шоуто на Иван и Андрей. На "Дондуков" 2 обаче посрещат вицепремиера с кръстосан огън, става ясно от стенограмата. Вместо разговор на 4 очи в полемиката срещу Дянков се включват и президентските съветници Кирил Ананиев и Николай Колев. Никога не съм изричал фразата "млад милиардер", повтаря многократно Дянков. И настоява да се сложи точка на недоразумението. Първанов изразява съмнение в искреността му и иска публично извинение.
Време е президентът да се извини за безобразията на тройната коалиция, чийто архитект е той, защити дясната си ръка премиерът Борисов.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.