По стъпките на Синатра: Иво Парпулов..

hotnews.bg

Не е нужно да си първият Музикален идол на България, за да си признат певец. Не е необходимо на всяка цена Иван и Андрей да те представят на публиката, за да чуеш силни аплодисменти. Сигурно е хубаво да си част от „Куку бенд", но това няма да те направи наистина добър музикант. Ако имаш дълга руса коса, големи изкуствени гърди и тигрова поличка с ресни, сигурно ще успееш да си намериш свободна кръчма да пограчиш на сръбски, но... Тук дори няма "Но"! 
Давам всички тези примери, за да ви докажа, че не е нужно да се напъхаш на всяка цена в българския „шоубизнес", за да наречеш себе си музикант. Имам удоволствието да ви представя няколко такива личности. Хора, които не чакат кастингите за всяко музикалните риалитита да започнат, за да се вземат на сериозно и да си признаят, че без музика не могат.
 Петя, Теа, Анелия, Иво, Драго и Жоро - към всички се обръщам с малки и даже галени имена. Познавам ги от скоро, но от тях струи толкова енергия и се разпръскват такива усмивки по лицата на всеки, които ги заговори, че ти се приисква да ти станат приятели. Тези млади и симпатични певци работят в пиано-бар „Синатра", където почти всяка вечер можете да се насладите на емоционалния заряд, който ви описах до тук.

В женската компания, в която се намирах по едно време, най-силно впечатление направи Иво. През цялото време разнасяше бутилки с уиски между масите и почти не се усмихваше. Ходеше с една такава надменна походка, все едно никоя жена не беше достойна за него. И моите приятелки естествено се прехласнаха точно по това пренебрежение.

Оказа се, че всъщност момчето си е съвсем земно, естествено и очевидното - голям чаровник. А като ни запя и „Губя контрол, когато..." направо ни събори от столовете онази вечер.
Този симпатяга е само на 21 години, а вече има куп звездни участия и опит зад гърба си, а ние от Hotnews сме сигурни, че му предстои наистина бляскаво бъдеще, което ние ще следим от близо.

В навечерието на най-светлите християнски празници успяхме да хванем на тясно Иво, докато обикаляше за подаръци, за да можем да ви го представим в едно кратко блиц интервю, докато все още има макар и минутка, преди да го облее прожектора.

Ние го нарекохме...
Малкият принц на голямата сцена
А той определи себе си като ......
- Амбициозен, харизматичен и скромен :)
Колегите ти са ...
- Забавни, талантливи млади хора, които се справят с трудностите във живота си сами.
Музиката в България ....
- Претърпява развитие, но е нужно още доста, за да достигне световно ниво.
Песента на живота ти ...
- Ще е песен, създадена от мен, в която ще вложа най-плодотворните си идеи
Има ли подходящо време за любов?
- Всяко време е подходящо за любов, стига да срещнеш точния човек
След 5 години ...
- Надявам се да съм сбъднал повечето големи мечти -  успешна певческа кариера, дом , истински приятели .
Който пее ...
- ... Ще му е трудно да успее! Но колкото по-трудно постижима е целта, толкова по-сладък е успехът!
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.