Две деца са загинали след взрива в Крумовград


Крумовград. Две деца - на 13 и 15 години, загинаха при експлозията в Комплекс за социални услуги в Крумовград, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кърджали.

Пострадал е и 16-годишен младеж, който е транспортиран в кърджалийската болница. Сигналът за трагичния инцидент е подаден в 14,45 часа в РУ на МВР-Крумовград.

 Незабавно са изпратени полицаи, които са установили, че е избухнало устройство в една от стаите на комплекса. Едното от момчетата е починало на място, второто е било откарано в тежко състояние в крумовградската болница и по-късно е издъхнало. По първоначални данни взривът е бил произведен от самоделка, но засега не е установено дали това е станало в момент на изработка или устройството е било внесено отвън. На място са изпратени експерти от Научно-техническата лаборатория и служители от сектора за борба с организираната престъпност в ОД на МВР-Кърджали. Работата по изясняването на случая продължава. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.