Простреляха 35-годишна майка и 11-годишното й дете във Варна..



35-годишна жена и 11-годишният й син са били простреляни във варненския квартал Виница. Сигнал за случилото се е подаден около 16.25 часа, съобщи д-р Мая Рашева, директор на ЦМСП във Варна, цитирана от Дарик. Екип на Спешна помощ е изпратен до хотел „Казабланка" в квартала. Жената и момчето са били в автомобила си - „Порше Кайен", който в този момент е бил в района на хотел „Казабланка" по пътя за квартал „Виница".
Пострадалите са откарани незабавно в МБАЛ „Св. Анна". Състоянието и на майката, и на сина й е стабилно, съобщи доц. Лидия Петкова, директор на здравното заведение.

Майката има огнестрелни рани в бедрото и лопатката, а 11-годишният й син е ранен в бедрото и глутеуса. Доц. Петкова уточни, че все още не може да се каже дали съществува реална опасност за живота им.

Пострадалите са съпругата и синът на известния на полицията Ивайло Паунов-Джованито. Името на криминално проявения мъж се свързва с множество автокражби в Испания.

Според справка на Варненска окръжна прокуратура Паунов е осъждан през 2003 година в Кралство Испания. На следващата година по негово искане Варненският районен съд сменил фамилията от Иванов на Паунов. Той е известен и с това, че на два пъти е сменял имената си. Заради това, че е сменял имената си, той е наричан Джованито-Стоте имена.

В края на 2004 г. той се върна във Варна.

В началото на 2005 г. килър го простреля в собственото му заведение "Сохо" в центъра на града. Заедно с него бе ранена и бившата манекенка - мис Варна за 2003 г. Михаела Мирчева. След като бе изписан от болница, той изчезна. Близки до неговите среди тогава твърдяха, че се е върнал в Испания.

Запознати припомнят, че Джованито оцеля и в бомбен атентат, когато взрив избухна под „Мерцедес"-а му, паркиран в подземния паркинг на хотел "Черно море".

40-годишният Ивайло Паунов бе обвинен миналата година в данъчни престъпления. През февруари 2008 г. той бе пуснат под парична гаранция в размер на 1000 лв. с решение на Варненския окръжен съд. Това се случи, след като Джованито изплати 9000 лева от общо дължими 19 000 лева. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.