Пребиха жестоко с бухалка актрисата Деси Зидарова ..



29-годишната актриса и модел Деси Зидарова е била жестоко пребита с бухалка и ограбена от непознати в столичния кв. "Лозенец", съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

Тя се е прибирала заедно със свой приятел фризьор, когато била нападната от двама мъже. Те са пребили жестоко Зидарова с бухалки, след което са й откраднали чантата и са избягали, съобщава телевизия Европа.

Според полицията вероятната причина за нападението е грабеж, но се разследват и други версии. Младата жена е настанена на лечение във Втора травматология със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, пукнато дясно бедро и избит горен зъб.

Зидарова е известна с участието си в хитовия сериал "Хотел България", както и в много чужди продукции. Деси има и собствен салон за красота "Nail Bar". Тя е майка на две деца - Виктор е на 4, а Ванеса - на 2 годинки. Омъжена е за бизнесмена Веселин Янев, който е собственик на едно от най-модерните и известни заведения в София. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.