В новото правителство има министри милионери..

В новото правителство има министри, които са милионери. Това става ясно, след като Сметната палата обнародва декларациите за имотното състояние на лица, които заемат висши държавни длъжности.
Министърът на финансите Симеон Дянков има къща с двор в Съединените щати, купена през 2001 г. за 2.15 млн. лв. Дянков има ипотечен кредит за 729 хил. лв.
Министърът на икономиката Трайчо Трайков има три апартамента в София и вила.
Строителният министър Росен Плевнелиев и съпругата му пък притежават пет къщи с двор в София, Баня, Черноморец и Гърция. Семейство Плевнелиеви са платили за тях общо 3.4 млн. лв.
Спортният министър Свилен Нейков има два апартамента и къща в София и държи на влог 430 хил. лв.
Според подадената в сметната палата декларация, с най-много пари в брой е културният министър Вежди Рашидов, който е депозирал в банки 1.6 млн. лв.

Източник: bTV
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.