Албумът на Сюзън Бойл подобрява рекорди ..




Първият албум "I Dreamed a Dream" на бившата участничка в телевизионния конкурс "Britain's Got Talent" Сюзън Бойл подобри световния рекорд за предварителни поръчки за диск в историята на специализирания сайт за онлайн търговия Amazon.

Успехът на албума, който трябва да бъде пуснат в продажба на 23 ноември, е важен за Бойл. Тя зае второ място в конкурса, но стана сензация в интернет с изпълнението на песента "I Dreamed a Dream" от мюзикъла "Клетниците". Само преди 8 месеца никой не знаеше за таланта на Сюзън Бойл, заяви Джулиън Мойнахан, който отговаря за музикалните продажби на сайта. Сега тя събира повече предварителни поръчки за компактдиск в сравнение с който и да било друг изпълнител в света. Това е невероятно и показва, че Бойл пленява сърцата на хората в цяла Великобритания, Америка и останалата част от света, допълни Мойнахан.

Сайтът не дава подробности за рекорда, на става ясно, че "I Dreamed a Dream" е събрал повече поръчки от албума на Нора Джоунс "Not Too Late", излязъл през 2007 г., и от диска "Never Forget: The Ultimate Collection" на "Тейк дет" от 2008 г.

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.