Л. Местан: ДПС ще се противопостави на опита за асимилиране на десния субект от "Атака" ..




ДПС ще се противопостави на опита за идейно асимилиране на десния субект от идеологията на "Атака". Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Лютви Местан пред петата национална конференция на младежката структура на партията. Той каза още, че всяко правилно действие на управляващите ще получи подкрепата на движението.

"За осем години във властта ДПС не е случило на силна и конструктивна опозиция. На нас не ни отива да повтаряме грешките на своите опоненти, ще бъдем конструктивни за организирането на правилни, в това число и не толкова популярни политики в настоящите условия на икономическа и финансова криза", заяви Местан.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.