Теди Кацарова: Аз се разведох вече!



Последните седмици  една от най-коментираните клюки  в светските среди е разводът на Теди Кацарова. Наистина ли се е разделила  със съпруга си и има ли интимни  отношения с Мистър Турция?


Певицата коментира последните промени в личния й живот пред камерата на PRO.BG. В специално интервю пред светския репортер Станислав Дочев тя призна, че след девет години брак, разводът вече е факт.

Според майка й, Силвия Кацарова, основният проблем  бил нежеланието на Макс да живее в България. Тя разкри, че Теди е преживявала всичко сама и не споделяла с тях за проблемите в брака си.
Теди остава с добри чувства към Макс след раздялата по взаимно съгласие и пожела на него, както и на себе си, да намери щастието.
Чаровната певица потвърди, че са прехвърчали искри между нея и Мистър Турция, но не конкретизира дали е сама в живота или не. Казва, че има много хора около нея, но ще е нужно време, докато е готова за поредната връзка, съобщи HotNews.bg.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.