Масларова се появи в парламента с пръстен за 15 000 лева ..


Бившата социална министърка Емилия Масларова се появила в парламентарна зала с пръстен за 15 хилядарки, свидетелства централен ежедневник, документирал скъпото бижу върху пръстчето на червената депутатка.

Самият факт, че госпожата, която се прочу с неудържимата си страст към скъпи маркови облекла и аксесоари, си е надянала лъскаво пръстенче, не изненадва никого. Народът отдавна научи за чантите й "Гучи" и обувките й от леопардова кожа.

(Масларова се появяваше на последните заседания на бившето вече правителство е с чепици от последната колекция на "Прада".) Изненадващото е обаче, че Мадам Социални грижи и помощи продължава да парадира с богатството си и сега, след като към нея е предявено обвинение, поискан й е имунитетът, а и тя сама каза, че си го дава.

Според държавното обвинение Масларова е нанесла материални щети на държавата за поне за 9 806 000 лева, отпуснати по обществена поръчка. Строително-монтажните работи по бившата работническа поликлиника в Стара Загора са платени двукратно. За довършването на сградата са похарчени по 2473 лв. на кв.м. Усвоени са общо 18,8 млн. лв., от които 10 млн. от излишъка за 2007 г., показа проверката на разследващите. Обвинението по чл. 282, ал. 2 от Наказателния кодекс предвижда от 1 до 8 години затвор.

Явно неимунизираната вече ексминистърка още си живее с чувството за пълна безнаказаност. От друга страна изглежда е паднала и забраната, която преди време й отправи Станишев - да не се кичи с бижута, когато се явява на публични места. Така че мадам в най-скоро време ще даде пълна изява на страстта си към лъскави труфила. И ще се появи в парламента, издокарана като фолк певица и накичена като коледна елха.

Интересно в какъв точно каяфет ще се появи госпожата по време на предполагаемия съдебен процес и с какви точно обувки ще прекрачи прага на затвора, ако се стигне до там, в което целокупният български народ силно се надява, съобщи HotNews.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.