Сашка се кълчи като на Бродуей


Сашка Васева скъса нервите на партньорите си във VIP Dance. Ако всичко това е режисирано от Иван и Андрей, на Мон Дьо и на двамата професионални танцьори в отбора трябва да им плащат допълнително доста "вредни" хонорари. Очите на светския хроникьор святкаха бясно, когато стана ясно, че Сашка няма да се появи на генералната репетиция за "Бродуей" и ще се наложи да променят хореографията заради поредната й порция капризи. После на самото шоу тя само подтичваше на дансинга и пародията беше необозрима. Когато Нешка Робева я покани да танцува на 16 септември в Античния театър в Пловдив, където трупата й излиза с "Два свята", дупнишката гражданка въобще не включи за какво става дума. Още по-малко чатна, когато Ивайло Манолов коментира, че вместо в "Бродуей", улицата с театрите в Манхатън, където се вихрят световните мюзикъли, Васева ги е приземила в Бронкс, квартала на нисшите касти в мегаполиса.
В петък всичко беше от розово по-розово, защото нямаше елиминации. Няколко отбора завършиха с равен брой точки, а сред публиката беше красивата и елегантна евродепутатка Надежда Михайлова. Тя беше дошла да подкрепи тима на своя стар приятел Ники Сотиров. Всъщност българският Джеръми Айрънс и световната грация Анелия Раленкова заедно с Анета Авикян и Атанас Месечков продължават да са водачи във временното класиране.
Особено сладка се оказа Ива, дъщерята на Стефан Софиянски. Освен че е страшно секси, тя реагира точно като аристократ на забележките на журито: "Аз съм дошла да се забавлявам". Така момичето, очакващо университетска тапия от Лондон и годежен пръстен от Антон, сина на Васил Божков, припомни, че има хора, които не мислят за хляба, а само за зрелищата и за пастите. И в това няма лошо, когато забавата е позитивна, а не в "брадърски" стил.
Милен Цветков, който не взима уста назаем, също прехвърли няколко словесни искри към Нешка. Дамата му припомни, че в това студио тя е господарката и командирката с репликата: "Ти слушаш, но не чуваш, както в предаването ти".
Интрига се мъти и около Деян Донков и Кристина Милева. Явно отличникът от Народния все още не е дал окей на Иван и Андрей да забъркат сценарий между него и топмодела от "Ивет фешън". Деян никак не си пада по подобни изцепки. Той разчита на таланта си, а не на светските хроники. Славата му не е риалити, както на някои негови колеги. За страхотната брюнетка не е много ясно какво мисли. Засега тя действа на принципа "Бъди красива и мълчи!". А това никак не й е трудно. Деян обаче доказа, че е бил активен в часовете по пластика в НАТФИЗ и че владее движенческия театър.
Албена АТАНАСОВА ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.