Мъжете мразят 8 типа жени..


Кои са жените, с които нито един мъж не желае да започне дълга и сериозна връзка?

Ако някой се наеме да даде отговор на този въпрос, много момински извори от сълзи ще бъдат пресушени, безброй студени завивки ще бъдат стоплени, а подчинените в хиляди офиси ще въздъхнат с облекчение. Въпреки това един смелчак се заема да формулира проблема, рискувайки да си навлече гнева или благодарността на цялата нежна половина на човечеството.

В книгата „Мъжете не си падат по…” или „Мъжката гледна точка за добрите, лошите и още 8 типа жени” (изд. „AMG publishing”) лекарят от Спешното отделение на болницата в Колорадо Травис Сторк, познат повече около участието в риалити шоуто в САЩ „Ергенът”, обрисува мрачния образ на отхвърлената жена. Но оставя вратичка: има надежда ситуацията да се обърне в положителна посока и слънце да изгрее над нечий двор. Той знае това от личен опит, защото практиката му всекидневно го среща с дами на ръба на отчаянието заради несподелена любов. Тестовете и анализите му пък ще помогнат на обрисуваните 8 типа жени да си решат проблема.

Кои са тези персонажи


Момичетата, обречени да живеят в самота, отговарят задължително на няколко условия. Когато се появят някъде, всички мъже се отдръпват в противоположния ъгъл. Много често те си имат гадже, но връзката им е отчайваща и не върви. До последно не знаят защо предишният им любим ги е зарязал. Отношението им към нещата от живота по принцип е повече от кисело. Често се впускат в необмислени авантюри, които не водят до нищо друго, освен до досада и нежелание за партньорство у мъжете. Ако се причислите към гореизброените типове, значи попадате в непрестижната класация на непогалените Еви.

Планиращото момиче

Тя държи нещата да са под контрол, защото е постигнала не малко в живота. Има приличен външен вид, стабилна работа с голяма заплата, добро семейство и готовност да се задоми. Мъжете бягат от нея, защото обикновено не желаят да се впишат в солидния й 5-годишен план: да срещне подходящия мъж до 3 години. Да му роди до 5 г. Да сложи началото и края на играта. И ако може, да не напуска лъскавия си офис, докато някой се грижи за дома и семейството й.

Девойката, която е винаги съгласна

Вечно съгласяващите се момичета отначало тръгват доста добре. Слушат всевъзможни глупости, които им дрънкат мъжете, и винаги се съгласяват. Каквото и да им говорят, те като едни хамелеони винаги се сливат със ситуацията. В един момент обаче възниква въпросът дали всъщност дамите не са просто тъпи или безхарактерни в усилията си да създадат добро впечатление. И когато очакваме да получим истинска реакция на конкретно питане, срещаме само един умен поглед. И тогава: край на връзката.

Кралицата на драмите

Тази категория девойки разбират зова на сърцето повече от буквално. Те приемат всичко с неприсъща и дразнеща доза драматизъм, чието вдъхновение вероятно черпят от сапунените опери по телевизията. Дали става дума са сладура от Skype, или за връзка отпреди 5 години, винаги се палят и посрещат събитията с хъса на писателка на сладникави любовни романи. „О, Господи, ако знаеш каква история имам” е най-честата им реплика.

Вечно кисела и нещастна

Тази категория е от най-недолюбваните, защото момичетата, които й принадлежат, са пълни със злоба и мразят цялата мъжка половина от човечеството. Понеже в миналото са били жестоко наранявани, те се опитват да си създадат дебела броня в настоящето, която да ги предпази от бъдещи фалове. Следвайки тактиката, че нападението е най-добрата защита, тези дами без повод нападат мъжете, преди още да са си отворили устата да им кажат нещо.

Несигурна и самодостатъчна

Нищо не е така отблъскващо в този тип жени както липсата на самочувствие. Те се съмняват във всичко - красотата, интелекта, подценяват чувството си за хумор. Обикновено реалността е съвсем друга, но те нямат сили да застанат очи в очи с нея. Остро се нуждаят от помощта на алкохола, за да се успокоят и да могат да се поотпуснат в компанията на приятели.

Объркана в превода


Тя никога не знае какво да мисли, защото нещо в нея се е скъсало, и е загубила връзка с реалността. Може да държи всичко в живота си под контрол, но щом стане въпрос за мъж, тотално се обърква. Полудявайки, от устата й започват да излизат все несмислени обяснения за ситуацията, няма значение дали става дума за изневяра от страна на гаджето й, или за ужасното му отношение към него по принцип. „Ти не го разбираш” е най-честото й оправдание, с което замазва нещата.

Работохоличка до полуда


Тези жени се опитват да оправдаят липсата си на личен живот с прекомерна заетост в работата. Ясно е, че на всички ни се налага да работим, но те просто прекаляват. Стоят до полунощ в офиса, вместо да ходят по заведения и да се забавляват. Обяснението е, че с работа се опитват да се измъкнат от връзките, които ги плашат. Кариерата се явява тяхното удобно обяснение за самотата.

Отчаяна до втръсване

За никого не е изненада, че отчаяното момиче е готово на всичко, за да оплете в мрежите си някой мъж. Предизвикателно облечена и надъхана, тя ходи в пълен унес по барове и заведения, готова на всяка цена да намери г-н Подходящ. Нейното кредо е, че истинският живот започва едва след като се ангажира с някой. Вярва, че неистово й трябва мъж, който да я допълни и го приема като жизненоважна функция, подобна на хляба ни насъщен и водата, съобщи Старозагорски новини. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.