Борисов и еврокомисарят Антонио Таяни ще присъстват на представянето на предстоящите за изграждане пътни обекти


На 14 септември министър-председателят Бойко Борисов и заместник-председателят на ЕК и комисар по въпросите на транспорта Антонио Таяни ще присъстват на представянето на пътните инфраструктурни обекти, предвидени за строителство и за проектиране в периода 2010-2013 г, съобщават от правителствената информационна служба. Средствата за тях са по оперативните програми „Транспорт” и „Регионално развитие”, както и от други финансови инструменти. На презентацията ще присъстват министрите на транспорта Александър Цветков и на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, изпълнителният директор на НАПИ Димитър Иванов, депутати, дипломати и др. Презентацията е от 16,30 ч. в Гранитна зала на Министерския съвет. Предвижда се по време на разговорите на еврокомисара с представителите на министерство на транспорта да бъдат представени приоритетите на МТИТС в областта на транспортната политика, както и възможностите за по-бързо и ефективно реализиране на ОП ”Транспорт”. / БГНЕС /


......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.