Замразяват минималната заплата..


Ръст на икономиката не се очаква, затова бюджетът не може да си позволи надуване на разходите. Освен това правителството на Бойко Борисов трябва да запушва пробойните в хазната, които наследи от кабинета "Станишев". Министрите ще обсъдят предложението размерът на минималната заплата от 240 лв. да не се променя до края на мандата, научи още "Стандарт". Това може да залегне в прогнозните разчети на бюджета за периода 2010-2013 г. Предвижда се от 2011 г. пенсиите да не се изчисляват по досегашното "златно швейцарско правило", при което се променят според инфлацията и осигурителния доход. Ще бъдат стартирани и преговори със социалните партньори за вдигане на осигурителните прагове по браншове.
Надя Панкова ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.