Ясновидката Николета: Отвлечената Лара е жива, намира се близо до София, а откупът е платен

- Политици са замесени в случая..

Устатата ясновидка Николета поиска снимка и махало за да за да предскаже съдбата на отвлечената дъщеря на Евелин Банев- Брендо – Лара. В сутрешния блок на TV7 тя каза, че детето е живо, намира се около София, вече е даден откуп за него и ще бъде освободено до месец-два. 

Водещият на предаването бързо намери снимка и Николета обяви, че хора от властта са замесени в случая с отвличането на Лара. “Става дума за хора, които са навътре и с политиката, и с наркотиците”, каза тя.

Ясновидката беше категорична, че детето е живо и се намира някъде близо до София. Платен е откуп от милион нагоре. Ммомичето, според нея, ще бъде освободено до месец-два, а може и до седмица. Тя се оплака, че не може да предскаже повече неща, защото няма дреха на Лара и енергиите й в студиото не сработват.

Николета потвърди, че преди време и са се обадили две жени (най-вероятно майката и бабата на Лара), които са поискали от нея информация за отвлеченото дете. И на тях им казала същите неща. /БЛИЦ

  ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.