Променят Facebook на 7 март..

От Facebook обявиха, че този четвъртък, 7 март, нюзфийда на социалната мрежа ще бъде визуално променен. По този повод ще бъде организирано медийно събитие в централния офис на компанията в Калифорния.
Това ще бъде втората мащабна промяна във Facebook за тази година след въвеждането на така наречената социална търсачка през януари, пише inews.bg.
"Нюзфийдът с непрестанния поток от снимки, клипове и коментари, качени от приятелите на съответния потребител, е една от трите опорни точки на социалната мрежа, наред с търсачката и потребителските профили", казва изпълнителният директор и президент на Facebook Марк Зукърбърг.
Последният голям визуален ъпдейт на социалната мрежа датира от септември 2011 година.
Оттогава насам от компанията реализираха няколко по-дребни промени, като вкарването на рекламни съобщения в рамките на нюзфийда и подобрения в мобилната версия на Facebook.
Източник: SNews.bg
 
 
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.